Aplicatii Facebook

Aftermedia este un dezvoltator premium de aplicații Facebook și un expert media în dezvoltarea socială pentru compania dvs.

Aftermedia se mandrește ca fiind una dintre primele companii în domeniul dezvoltatorilor de aplicații personalizate Facebook. Experiența colectivă a dezvoltatorilor noștri ne-a ajutat să implementam un numar mare de aplicații de succes, utilizand o gama largă de tehnologii diferite – Flash Action Script, Java, PHP, jQuery și DOTNET. Datorită experienței dezvoltatorilor noștri și a creativității uimitoare a designerilor, branduri importante lucreaza cu noi pentru dezvoltarea de aplicații extrem de complexe și integrarea lor cu sistemele existente. De la aplicații simple pentru concursuri, la aplicații complexe care se extind pe mai multe platforme, dezvoltatorii de la Aftermedia tratează proiectele fiecărui client în parte, cu o atenție deosebită la detalii.

Dezvoltă o aplicație personalizată pe Facebook – Concursuri, Chestionare, Jocuri, Promoții, Cadouri, Utilitare și mai multe…

Te-ai gandit la o aplicație personalizată pentru Facebook?
Cu dezvoltatori care lucrează pe Facebook API de la începuturile sale, adaugand faptul că suntem experți în tehnologii web, vom face ca brandul tău să ajungă pe toate paginile din Facebook!

https://www.facebook.com/aftermedia.ro
Accesati link-ul pentru a vedea cateva aplicatii din portofoliul nostru.

fbporto