Digital Publishing – iPad, iPhone magazine app

iphoneDeschide o nouă lume de posibilități – extindeți universul prin interactivitate, inspirație și profit.
Creeza o aplicație care uimește. Conectează-te cu clienții prin tablete și smartphone-uri. Atrageți noi cititori și venituri, care sunt viitorul companiei dumneavoastră. Cu soluțiile noastre de Digital Publishing, totul este posibil.

Reviste
Publică reviste dinamice, extrem de interactive care atrag cititori și agenții de publicitate. Investiți în viitor, în timp ce pastrați calitatea și design-ul edițiilor de print.

Maximiză veniturile
Creeză conținut interactiv care atrage noi abonați. Poți atrage chiar mai multe venituri prin achizițiile in-app: preț pe ediție, abonamente, cataloage.

Crește numarul de cititori ai edițiilor digitale
Convertiți abonații variantei tipărite și atrageți noi cititori, oferindu-le edițiile digitale pe toate tabletele de ultimă generație și smartphone-uri, și atrageti o audiență și mai mare prin opțiunile oferite abonaților de împărtășire a conținutului prin rețelele sociale.

Evideta accesărilor
Utilizați situațiile noastre analitice pentru a obține valori detaliate, în timp real, care vă ajută să analizați și să înțelegeti exact cum cititorii au răspuns la conținut și ce articole au partajat. Utilizați datele pentru a îmbunătăți editorialele, designul și a lua deciziile cele mai bune în afaceri.

tablet2

Cataloage de prezentare

Aduceți catalogul dvs. la viață permițând consumatorilor să interacționeze cu produsele într-un mod nou și incitant, ca și cum acestea ar fi chiar acolo. Când le place ceea ce văd, sunt doar la un click distanță de cumpărare. Transformați experiența de cumpărături într-una mai bogată și mai ispititoare.

Slide show, clipuri video, animații 360 de grade – toate pe tabletele și smartphone-urile din mâinile clienților dumneavoastră, oriunde ar fi. Aftermedia vă oferă o soluție completă pentru a revoluționa catalogul afacerii dvs. – inclusiv crearea și publicarea de indicatori care-ți spun ce își doresc cumpărătorii astfel încât să puteți maximiza vânzările.

Reducerea costurilor de publicare
Cheltuiți mai puțin pe cataloagele printate și atrageți un public mai larg prin proiectarea pentru iPad, iPhone și tablete Android. Redactorii și designerii dvs. au deja abilitățile de care au nevoie pentru a crea cataloage digitale.

Prezentare Corporate

Extinde influența companiei tale printr-o aplicație de prezentate cu un conținut digital bogat, care captivează clienții, angajații, și de ce nu – investitorii.
Cu soluțiile de Digital Publishing, aveți o nouă oportunitate de a oferi tuturor o experiență interactivă, care exprimă imaginea brand-ului tau în noi dimensiuni, vă oferă o perspectivă corectă asupra cerințelor clienților și creează o legătura de durată cu toți cei implicați.