Company

Aftermedia este o companie de dezvoltare web cu angajați pregătiți si talentați. Ne ajutăm clienții să identifice cele mai bune modalități de a obține maximum de expunere pe Internet și in motoarele de căutare, prin prezentarea imaginii dorite.

Aftermedia a fost înființată în 2006 în Bucuresti și are o echipă profesionistă și dinamică de dezvoltatori web, web designeri, experți SEO și personal de asistență, pentru a satisface cerințele clienților noștri.

ams4

Atinge obiectivele

Stabilirea obiectivelor este foarte importantă pentru orice afacere. Noi avem doar un singur scop – să îndeplinim sau să depășim obiectivele. Echipa noastră este pregătită pentru a întelege cerințele clientului, precum și pentru a fi la curent cu tehnologia și tendințele actuale din industrie. Ne place să folosim experiența noastră în beneficiul clienților.

Aftermedia are un portofoliu mare de clienți mulțumiți. Acești clienți au rămas cu noi pentru că putem oferi rezultate uimitoare prin intermediul unui serviciu excelent de suport și mentenanță, prin comunicare și înțelegere a proiectelor, precum și prin ajutorul oferit în creșterea afacerii dvs.

Noi vă garantăm un site uimitor, cu sprijinul necesar pentru întreținere, precum și o strategie eficientă de marketing pe internet pentru a vă oferi un bun randament al investițiilor. Luăm în serios prezența online a afacerii dvs. și depunem eforturi pentru a vă oferi cele mai bune soluții.