After Media Services

Web design

1Web design-ul este punctul nostru forte. Fiecare concept începe cu designul, iar designerii noștri sunt constant în căutarea de noi modalități de a vă uimi.

Web development

2Ideile tale strălucite merită soluții la fel de interesante. Noi lucrăm cu mai multe tehnologii pentru a produce cele mai eficiente aplicații.

Design for Social Media

3Social networking este noul cuvânt cheie, asa ca te ajutam să ți pasul! Foloseste Facebook și Twitter pentru a transforma perspectivele in rezultate.

Mobile Websites

6Folosesti smart phone-ul continuu? Cine nu o face? Nu lasa siteul tau sa devina inaccesibil, putem face o versiune mobila.

e-Commerce site

5Comerțului on-line nu se limitează la Amazon și E-bay. Există încă o mulțime de spațiu pentru magazine online independente. Vă vom ajuta să intrati in domeniu.

SEO, Internet Marketing

4Suntem experti in SEO! Site-ul dvs. va fi indexat de motoarele de cautare și se va mentine in top.

iPad App Development

Grupul țintă cuprinde utilizatorii mobili. Noi proiectam și dezvoltam aplicații pentru iPhone și iPad, cu ajutorul carora veti iesi în evidență.

Content Management

Site-urile dinamice obțin rezultate! Noi lucram cu mai multe sisteme de management al conținutului pentru a maximiza impactul site-ului.

Content Generation

Un site de succes este păstrat prin actualizări constante. Putem genera conținut cu ajutorul redactorilor cu experiență.

Business Identity

8Logo design și idei pentru imaginea de brand a companiei dvs.

Social Media Marketing

Twitter și Facebook sunt instrumente esențiale ale unei companii  pentru relationarea cu clienții potențiali sau deja existenti. Folositi-l!

HTML5 Design

7Design graphic si dezvolare de continut interactiv pentru aplicatia ta Apple.